Posted: Nis 16, 2021

Genç Bilişimciler ve İnavasyon Derneği Başkan ve Heyeti Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren’i ziyaret etti.

Genç Bilişimciler ve İnavasyon Derneği Başkan ve heyeti Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Alkın Halitoğlu, Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren’e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çağımızın Bilgisayar çağı olduğuna vurgu yaptı.

Eren, dünyadaki her sistemin bilgisayar üzerine kurulduğunu belirterek, gençlerimizin bu alanda kendini geliştirmesinin önemine dikkat çekti.

Eren, Bilgisayarın öneminin yanısıra gençlerin güvenli internet kullanımı ve kontrollü sosyal medya kullanımına da dikkat etmesi gerektiğini vurgulayarak, Genç Bilişimciler ve İnavasyon Derneği ile gençler için ne tür projeler üretebileceklerini de görüştü.

 

Devamı
Posted: Nis 16, 2021

Dünya İzci Düşünce Günü Kutlaması.

Dünya İzci Düşünce Günü Kutlaması.

Tüm izcilerin kutladığı 22 Şubat Dünya İzci Düşünce Günü kutlu olsun. Dünya izcilerinin kutladığı Dünya İzci Düşünce Günü, izcilerin birbirleriyle uluslararası dostluklar kurması, birbirini düşünmesi ve teşekkür etmesi için özel bir gündür. İçerisinde bulunduğumuz pandemi koşullarından dolayı etkinlik gerçekleştiremesekde Gençlik Dairesi olarak izcilik çalışmalarımızın, izcilik kamp programlarımızın ve izcilik yasasının hazır olduğunu belirtir, daha sağlıklı günlerde yürürlüğe koyacağımızı vurgularken tüm izcilerin gününü tekrardan kutlarım

Devamı