Posted: Haz 9, 2022

GENÇLİK DAİRESİ “19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI” ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR...

GENÇLİK DAİRESİ “19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI” ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR...

GENÇLİK DAİRESİ “19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI” ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Gençlik Dairesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Bayramı dolayısıyla geleneksel olarak düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikleri yarın başlıyor.

Etkinlikler, Gençlik Dairesi Müdürlüğü organizasyonunda, Alsancak Belediyesi, Genç Yetenekler Production, Dance Base Art Studio, Zirve İzcilik Derneği ve Grup Frekans’ın katkılarıyla düzenlenecek.

Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren; Alsancak Belediyesi Başkanı Fırat Ataser, Genç Yetenekler Production Şefi Ersin Kaşif ve Grup Frekans Çetin Keskinel’in de katılımıyla, Lefkoşa’da Spor Yazarları Derneği lokalinde bir basın toplantısı düzenleyerek, etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Gençlik Dairesi Müdürü Eren, 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında 17, 19 ve 21 Mayıs tarihlerinde bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti. Eren, etkinliklere katkı koyan tüm kurumlara teşekkür etti.

Alsancak Belediyesi Başkanı Ataser, Alsancak Özgürlük Milli Parkı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına ev sahipliği yapacak olmasından gurur duyduklarını belirterek, 19 Mayıs’ın ilk kez bölgede kutlanacağını. Genç Yetenekler Production’dan Şef Ersin Kaşif ve Grup Frekans’tan Çetin Keskinel de etkinliklerde yer almaktan gurur duyduklarını belirttiler.

“GENÇLİK HAFTASI” ETKİNLİKLERİ

Gençlik Haftası etkinlikleri, yarın, Zirve İzcilik Derneği’nin sahneleyeceği 19 Mayıs Oratoryo’su Dance Base Art Studio’nun dans performansı ile başlayacak. Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alacak etkinlik 19.00’da başlayacak.

Gençlik Dairesi’nin organizasyonunda ve Alsancak Belediyesi’nin desteği ile 19 Mayıs Perşembe Günü de Alsancak Özgürlük Milli Parkında Gençlik Festivali düzenlenecek. Festival, saat 14.00’da başlayacak. Dj Tuğberk Karataş’ın gün boyu performansı ve Dance Base Art Studio’nun gösterilerinin yer alacağı festivalde, saat 17.00’de Grup Frekans sahne alacak.

Etkinlikler, cumartesi günü Lefkoşa’da Büyük Han’da Şef Ersin Kaşif yönetiminde Genç Yetenekler Production Senfoni Orkestrası konseri ve Dance Base Art Studio dans gösterisi ile son bulacak.

Etkinliklerin tümünün ücretsiz ve halka açık olduğu belirtildi.

Devamı
Posted: Kas 23, 2021

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Devamı
Posted: Kas 22, 2021

24. Cumhuriyet Şöleni

24. Cumhuriyet Şöleni

Gençlik Dairesi 24. Cumhuriyet Şöleni Bostancı Şehit Karter İlkokulunda gerçekleşen açılış şöleninden sonra dün akşam Lefkoşa Atatürk Kapalı spor Salonu açık alanında gerçekleşen muhteşem bir şölenle devam etti. Şölen bu akşam saat 18.00 da Mağusa Venedik Sarayında gerçekleşecek halkoyunları performansları ve Öldüren Şampanya konseri sonrasında son bulacak.

Lefkoşa’da gerçekleşen geceye Grup Rast Konseri damga vururken, birbirinden yetenekli gruplarda alanlarındaki performanslarını sergiledi.

Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren, şölen açılışında yaptığı konuşmasında zorluklarla kurulan ve yaşı genç olmasına rağmen büyük aşama kaydettiğimiz devletimizin çok daha iyi yerlere geleceğine inancının tam olduğunu vurgulayarak, Liderimiz Dr Fazıl Küçük ve Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Raif Denktaş’ı saygıyla andığını ifade etti.

Eren, Bostancı’dan sonra Lefkoşa’da da gençlerimize imkan yaratıldığı zaman neler yapabileceklerini sahnede izleyeceğimizin altını çizerek, maske, mesafe ve hijyen kurallarınıda hatırlatarak gençlerden başlamak üzere toplum olarak pandemi kurallarına uyulması gerektiğini vurguladı.

Eren, geceye katkı koyan tüm gruplara teşekkür plaketi takdim ederken, Gençlik Dairesi çalışanlarınada emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Gece, Gençlik Dairesi Halkoyunları gösterisi, Dansbase Hiphop ve Urban dans gösterileri, Nev Fitness gösteri grubu, Nicosia Dans House, Genç Yetenekler Production, Kıbrıs Türk Halkdansları Federasyonu FOGEM Kartal Oyunu Sunumu ve Jimnastik Federasyonu Gösterisi performansları ile devam ederken, Ülkemizin sevilen gruplarından RAST konseri ile son buldu.

Devamı
Posted: Ağu 16, 2021

''Öncü Gençler Oluşturulması''

''Öncü Gençler Oluşturulması''

Gençlik Dairesi, ülkemiz gençlerinden “Öncü Gençler” oluşturulması için 18-30 yaş aralığındaki gençlerden başvuru kabul ediyor. Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren, Gençlik Dairesi Müdürlüğünün hedef kitlesinin gençler olduğunun altını çizerek, Öncü Gençlerin oluşturulacağını söyledi. Gerçekleştirilecek yurt içi ve yurt dışı etkinliklerde merkezlerde, organizasyonlarda öncü gençlerin de görev alacağını belirten Eren, sosyal, ekip halinde hareket edebilen, sorumluluk sahibi, lider özellikli, çevreye duyarlı gençler aradıklarını ve bu yönlerde eğitimler verileceğini söyledi. Eren, alınan başvuruların ardından başvuru yapan gençlere 6 ilçede Üniversitelerimizin ilgili bölümleri tarafından periyotlar halinde eğitimler verileceğinin de altını çizerek, eğitimlerini tamamlayan gençlerin görev almaya başlayacağını vurguladı. Eren, eğitimlerini tamamlayan gençlerin Kantara Gençlik Kampları dışında yapılacak tüm Gençlik Dairesi organizasyonlarında görev alabileceğini vurguladı. Eren, gerçekleşecek eğitimler sonucunda örnek gençler kazanacaklarını ifade ederek Öncü Genç sayısını her geçen gün artıracaklarını kaydetti. Eren, 16-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında doldurulacak formun Gençlik Dairesine veya oncugencliknc@gmail.com mail adresine gönderilmesi gerektiğini vurguladı.

Devamı
Posted: Haz 21, 2021

Gençlik Dairesi Online Kamp Başvuruları Başlamıştır.

Gençlik Dairesi  Online Kamp Başvuruları Başlamıştır.

Devamı
First1415161718202223

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
29
“Genç Enerji Video İçerik Yarışması”nı kazananlar açıklandı.

“Genç Enerji Video İçerik Yarışması”nı kazananlar açıklandı.

Gençlik Dairesi'nin "gençenerjiburada" adlı Instagram sayfasında yürütülen ve ikincisi "Yolculuk" teması ile gerçekleştirilen “Genç Enerji Video İçerik Yarışması”nı kazananlar açıklandı.

Devamı
301
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyoruz! Bu önemli gün, emeğin ve dayanışmanın değerini hatırlatarak, gençlerin güçlü bir gelecek için bir araya gelmesine ve mücadele etmesine ilham veriyor. 

Devamı
2345
6789
Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğü 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gençlik Haftası Etkinlikleri gerçekleştirecek.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğü 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gençlik Haftası Etkinlikleri gerçekleştirecek.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğü 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gençlik Haftası Etkinlikleri gerçekleştirecek.

Etkinliklere katkı koyacak gruplarla bir araya gelen Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenleyecekleri etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Devamı
10
19 Mayıs Gençlik Şöleni başlıyor!

19 Mayıs Gençlik Şöleni başlıyor!

19 Mayıs Gençlik Şöleni başlıyor! 18 Mayıs'ta Lefkoşa Zahra Sokak, 19 Mayıs'ta ise Beyarmudu, Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek dans gösterileri ve konser etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir. Badminton, izcilik ve karting etkinliklerimizle ilgili detaya görselden ulaşabilirsiniz. 

Devamı
1112
Anneler Günü kutlu olsun.

Anneler Günü kutlu olsun.

Hayatımıza ışık olan değerli annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimiz ile kutlar, minnettarlığımızı sunarız.

Devamı
13
3. Genç Enerji Video İçerik Yarışması Başladı.

3. Genç Enerji Video İçerik Yarışması Başladı.

Hayal Gününü videoya taşı, ödülleri kap! 

Devamı
141516171819
20212223242526
272829303112
3456789